неділю, 20 жовтня 2013 р.

Історія перемоги: обличчя героїв.


Пролітають роки, віддаляючи від нас той час, коли Кіровоградщина була фронтовою територією, а кожен житель — бійцем. Але ніякі події не зможуть примусити нас забути велич подвигу, здійсненного захисниками міста заради щастя майбутніх поколінь. 
Минуло багато років, відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов на нашу землю мир. Все далі відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя….
      Разом з шкільним парламентом, ми створили в школі  пошукову групу, яка ще минулого року почала свою роботу.Вони займаються зібранням інформації про визволителів рідного села Оникієве, про людей які народились, які проживали чи просто мужньо визволяли незнайоме їм село. Для нас всі вони були, є і залишаються героями!  
  У 2013-2014 навальному році ми продовжуємо свою роботу, щоб навесні до річниці визволення села Оникієве видати цю збірку, яка так і буде названа "Історія перемоги: обличчя героїв". Сподіваємось, що робота завершиться так як і почалась...активно, змістовно і завзято. 
Окрім збірки, члени шкільного парламенту, на чолі з головою Філіп’євою Валерією, та президент школи Шестіна Євгенія запропонували оновити куточок слави в школі, де записані імена наших визволителів.

Немає коментарів:

Дописати коментар